O nama

TKO SMO MI ?

Nudimo moderan, ljudski i partnerski pristup kojim želimo inspirirati klijenta da promijeni svoje poslovne navike koje mu odmažu u razvoju i da primijeni neke nove koje su izvan okvira, a s kojima će privući nove kupce, imati zadovoljne zaposlenike, pomagati zajednici, na svoj mali način - „mijenjati svijet“.

Road logo

Fokus naših strategija nije na profitu, već na inspiraciji, vrijednostima, jednostavnijem poslovanju, poštovanju i zadovoljstvu svih uključenih, što će onda neminovno dovesti do rasta poslovanja.

Uživamo u kreiranju poslovnih i marketinških strategija koje diferenciraju i inspiriraju!

Natalija Icon right Icon left Jasna

NATALIJA KORDIĆ

U radu s brojnim investitorima i poduzetnicima shvatila sam kako je dobra organizacija najvažniji korak prema uspjehu. Instinktivno, gdje god dođem, želim posložiti stvari. Veseli me rad s tvrtkama koje shvaćaju vrijednost planiranja i strategije. Dvogodišnje MBA iskustvo omogućilo mi je sasvim drugačiju percepciju na poslovanje i vođenje tvrtki.

Inspiraciju za posao nalazim u putovanjima i druženju s ljudima. Velika strast mi je uređenje interijera, pa rado dajem savjete i onima koji ih ne traže. U slobodno vrijeme obožavam ugošćivati obitelj i prijatelje.

LinkedinLINKEDIN

JASNA HORVAT

Dugogodišnjim radom u agencijama i korporacijama shvatila sam što ne želim raditi i naučila kako raditi ono što želim. Marketingašica u duši, koju ljuti što se marketing poistovjećuje s reklamama. Volim raditi sa zanimljivim i kreativnim ljudima od kojih mogu nešto naučiti.

Uživam u organiziranju i uvijek kažem što mislim. Iako sam logična, radim sa srcem. Uvijek tražim pozitivu. Ne priznajem izliku „To se ne može“.

Kada nisam doma s obitelji, može me se pronaći na rock koncertima i šetnji po prirodi.

LinkedinLINKEDIN